Vakantiehuis Ardennen Familieweekend
Vakantiehuis Ardennen Familieweekend

Dit Prachtige Ardennen Vakantiehuis is een feest voor de familie en voor kinderen van alle leeftijden kanoen op de Ourthe of het Stuwmeer

Team Weekend Ardennen Geslaagd!
Team Weekend Ardennen Geslaagd!

Weekend Ardennen met uw Team succes verzekerd!

Ardennen Landgoed Top Feestlocatie!
Ardennen Landgoed Top Feestlocatie!

Vakantiehuis Ardennen Familieweekend
Vakantiehuis Ardennen Familieweekend

Dit Prachtige Ardennen Vakantiehuis is een feest voor de familie en voor kinderen van alle leeftijden kanoen op de Ourthe of het Stuwmeer

1/10

wat onze gasten u vertellen over hun weekend Ardennen...reviews

 

Ardennen Landgoed Le Herou is in 1934 gebouwd

als luxe Hotel in het hart van de Ardennen.  

Antoinette van Alphen renoveert en beheert het Landgoed

sinds 1986 samen met haar team

en het is nu mooier, comfortabeler en luxer dan ooit..

Wij hebben er heel veel plezier in om ervoor te zorgen dat u het uitzonderlijk naar uw zin heeft bij ons 

voor welk evenement ook!

 

OKTOBER 2019

Boskantboys Herdersem: Top locatie!

Perfecte ontvangst, alles in orde!
Ruime kamers met douche, grote keuken, verschillende eetruimtes, verschillende ruimtes zodat kinderen kunnen spelen, en ouders kunnen toch rustig kunnen zitten.
Prachtige omgeving..
We komen zeker & vast terug!

 

Bart Bruyland

SEPTEMBER 2019
Wij hadden met ons bedrijf Testpeople een erg fijn verblijf bij Ardennen Landgoed Le Herou! .
Fijn dat er zoveel gemeenschappelijke ruimtes zijn. Het huis heeft een bijzondere omgeving. Een prachtig groot huis met veel karakter en veel gemeenschappelijke ruimtes. Ideaal voor teambuilding. De slaapkamers waren simpel maar van alle gemakken voorzien.
En wat een bijzonder uitzicht vanaf de uitkijktoren die op het landgoed staat!’
Sanne Fraanje & Philippe Metz van Testpeople
SEPTEMBER 2019

Ha Antoinette, Heerlijk familieweekeinde achter de rug.
Prachtig weer, goede sfeer, leuke activiteiten etc., kortom wederom geslaagd, voor de 12e keer.
Zoals afgesproken heb ik de familie gevraagd een review te geven.
Dat riep spontaan allerlei inhoudelijke reacties op die ik je hieronder doorgeef
(Er zullen zeker wat reviews volgen)
Iedereen was zeer positief over het huis, de tuin de omgeving, de vrijheid etc..
Complimenten voor de kamers op zolder; uitstekend.
Complimenten voor je staf; huis zag er prima uit.
Zeker als het mooi weer is, een fantastische plek om te zijn.
We zijn er niet voor niets 12 keer achtereen geweest.
Dat maakt ons natuurlijk ook “ervaren” gebruikers.

Familie Vogt Beverwijk

AUGUSTUS 2019
Hallo Antoinette, een Topweek
Wij hebben samen met de bewoners van de Woongroep 's Heerenloo een Topweek gehad op het Ardennen Landgoed. Alles was keurig verzorgd.
Wij zullen zeker in onze organisatie met meer dan 15000 bewoners uw landgoed promoten!
Ardennen Landgoed Le Herou maakt uw verwachtingen waar, in de natuur op een fantastische locatie kunt uw naar hartenlust genieten en werken!

Ton Hoegee, Woongroep 's Heerenloo
JUNI 2019 Magisch was het...
Op het prachtige Ardennen Landgoed Le Herou van Antoinette Van Alphen samen te zijn in de dans. In de mooie danszaal binnen of buiten op het prachtige grasveld en op een dansplek.
Het is een prachtig Landgoed en onderlangs loopt de ondiepe Ourthe. Vorig jaar heb ik daar op de stenen gelegen terwijl de rivier om mij heen stroomde onder genot van de prachtige natuurgeluiden, Magisch was het.
Biodanza Hannie
JUNI 2019
Pinksteren 2019 Prachtige plek en alles ziet er erg verzorgd uit. Prima ontvangst, zoals ieder jaar weer heel hartelijk ontvangen door Madame Mimi! En alles zag er spik en span uit. Heel netjes.
Het totaalplaatje klopt gewoon. Erg blij met de locatie, de omgeving, de ligging, de faciliteiten, de ruimte, de sfeer, de mogelijkheden etc etc.
Een prachtige locatie met een sfeervolle avontuurlijke accommodatie waar het ieder jaar voelt als thuiskomen! De omgeving biedt veel mogelijkheden en het huis biedt veel faciliteiten. Veel privacy en comfort. Echt een geweldige plek om te zijn! Hopelijk nog vele jaren!

Karin Jagt-Choufoer, Leiden  Vriendengroep 7e maal op Ardennen Landgoed Le Herou
MEI 2019 Both the kitchen and the garden are extremely beautiful.

Great house and surroundings in a beautiful location. Excellent for a

cosy wedding weekend with friends and family!

With regards to the cleanliness, everything was well cared for, well

thought out and neat and tidy.

Hopefully we only get married once :-), but many of the guests commended

the location and will consider it in the future for other events.

Chris van Dijk & Ariane Torres Knoop Weddingweekend

MAART 2019 Voor herhaling vatbaar!

Hallo Antoinette,

Ik wil je via deze weg hartelijk bedanken voor het bieden van een heerlijk huis dat ons een geweldig familieweekend met elkaar heeft bezorgd. Iedereen was zeer content over alles. Heel fijn dus!

Frank Leeuwenkamp, Alkmaar, Familieweekend
DECEMBER 2018 Het is een mooi huis en een prachtige omgeving!
Wij zijn terug van uw landhuis en ik wil even meegeven dat we een fijne tijd hebben gehad met de familie. We hebben geen enkel probleem gehad (noch elektrisch, nog brandalarm, nog wat dan ook).

We vonden allemaal dat het ook in de zomer een hele mooie locatie zou zijn, dus misschien ziet u ons nog wel eens terug! Ik wens je een geweldig 2019!

Marleen Dethier, Alke, Familieweek Kerst
NOVEMBER 2018 Absoluut aan te bevelen, geen twijfel over mogelijk!
We zijn zeer tevreden van ons verblijf te Ardennen Landgoed Le Herou. Het heeft aan alle verwachtingen voldaan! Zeer hartelijk door vrouw des huizes ontvangen. Ze liet alles met veel plezier en betrokkenheid zien. 
Vooral goed zijn de mogelijkheden om ieder zijn eigen ding te laten doen, maar toch nog allemaal bij elkaar in de buurt (gelijkvloers). Zeer tevreden over de administratieve afhandeling, nogmaals dank voor de hulp met de verloren schoenen!

Indien je op zoek bent naar een verblijf voor een grote groep in een prachtig gelegen landschap, dan is Ardennen Landgoed Le Herou de ideale keuze voor jullie. Het domein is van alles voorzien en biedt heel wat mogelijkheden.
Een absolute aanrader!

Anthony Coppens Ordina, Mechelen Teamweekend 
 
NOVEMBER 2018 Dank voor het super fijne weekend dat we in Ardennen Landgoed Le Herou beleefden!

Beste Antoinette,

Dank voor de snelle terugbetaling.

Wij hebben ons best gedaan om het huis in goede staat achter te laten - zoals we het vonden. 

Mooiel Ligging - ruimte binnen en buiten - de keuken - de slaapkamers - het souterrain - de toren - …

Dank voor het super fijne weekend dat we in Le Herou beleefden.

Pieter Goovaerts, De Pinte, familieweekend
SEPTEMBER 2018 
Met 60 woeste collega's hebben wij een prachtig weekend gehad, waarbij wij eigenlijk niet meer naar huis toe wilden!
Het Ardennen Landgoed Le Herou heeft al onze verwachtingen overtroffen. De locatie was prachtig, ondanks het enorme huis krijg je het gevoel dat je in een hutje op de hei zit door de omgeving. 
Wouter Kanneworff, Woest Zuid  Amsterdam
SEPTEMBER 2018

Kortom zeker een aanrader! 

In september hebben wij met onze collega's een weekend verbleven in Ardennen Landgoed Le Herou. We hebben allemaal erg genoten van het mooie landhuis. Het huis ligt in een prachtige rustige omgeving vlak aan een bos. Het is ideaal voor een teambuilding met je collega's. Buiten heb je een grote tuin waar je toffe spellen kan spelen en gezellig met zijn allen rond een kampvuur kan zitten. Het is ook een mooie omgeving om te wandelen, te fietsen of te kajakken. In het huis zelf is er ook genoeg voor je te entertainen, er zijn 2 bars, 2 pooltafels, een voetbaltafel en een pingpongtafel. En om lekker te ontspannen is er ook een sauna aanwezig. Kortom zeker een aanrader! 

1. Heeft uw verblijf op Ardennen Landgoed Le Herou aan uw verwachtingen voldaan? Zeker en vast.

 

2. Hoe was de ontvangst? Hoe trof u het Ardennen Landgoed Le Herou aan? De ontvangstdame was heel vriendelijk en heeft alles goed uitgelegd. Het huis was proper, alle bedden waren netjes opgedekt, alles was tip-top in orde, niets op aan te merken.

 

3. Wat vond u vooral heel goed? De keuken was heel groot en goed uitgerust. De bar en de pooltafel waren vooral heel leuk, daar hebben we leuke avondjes gespendeerd. Ook zeker de grote prachtige tuin die grensde aan de bossen en in een rustige omgeving. De uitkijktoren met prachtige uitzicht. De vuurschaal was ook zeker een topper, dat mag zeker niet ontbreken. 

 

4. Heeft u nog iets gemist of heeft u suggesties voor verbeteringen? Ik kan op niets komen.

 

5. Heeft u plannen om nog eens terug te komen op Ardennen Landgoed Le Herou ? Ik denk dat we zeker nog eens terugkomen voor een teambuilding weekend. Iedereen vond het een tophuis en toplocatie.

 

6. Zou u Ardennen Landgoed Le Herou aanbevelen aan anderen? Ja zeker.

 

7. Hoe heeft u het contact met de verhuurder ervaren en bent u tevreden over de administratieve afwikkeling? Contact verliep heel goed. En ook alles ivm administratie verliep heel goed, alles werd eerlijk berekend en netjes op tijd terugstort (borg)

Stephanie Hertogs, Rombit, Antwerpen 60 gasten

SEPTEMBER 2018 We hadden alvast een héél fijn weekend! Zeker aan te bevelen!

Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg. Het pand was in zeer propere staat, ook het bedlinnen was zeer proper. De netheid van het gebouw, het domein, de vuurschaal. Alles is steeds correct en vlot verlopen! Duidelijke communicatie.Zeker aan te bevelen!

An de Kesel, Ledeberg, Huwelijksfeest

AUGUSTUS 2018 Wij hebben genoten!!

Ardennen Landgoed Le Herou is een fantastisch huis met een prachtige omgeving. Het huis gaf ons ruimte en gezelligheid voor de hele groep (groot & klein). Dit door het aanbod spelen (pingpong, biljart enz) + sauna. In de avond was het geweldig om met z'n allen aan de vuurschaal te zitten.

Wij hebben genoten!!

Graag doe ik een aanvraag om het huis (wegens groot succes) opnieuw te reserveren! 

Evi Herremans, Edegem

AUGUSTUS 2018 Superleuk geweest!! Tot volgend jaar!

Vooral heel goed zijn de ligging, grootte van het huis, terras, tuin en keuken!

Ruud Wynants, Lille, vriendengroep, Komen volgend jaar weer.

AUGUSTUS 2018

Beste Antoinette, We hebben inderdaad een fantastisch wedding weekend op Ardennen Landgoed Le Herou gehad, onze bruiloft had niet mooier kunnen zijn!

Heel veel dank voor het fijne contact tijdens de voorbereidingen, we komen graag nog eens terug.

Met onze vrienden en familie hebben wij onze bruiloft gehouden op Ardennen Landgoed Le Herou.

Het landgoed ligt in een prachtige bosrijke omgeving, het huis zelf heeft veel sfeer en is van alle gemakken voorzien. Er is slaapplek voor 60 personen, 
De keuken is uitgerust met alles wat je maar nodig hebt en het gehele huis is schoon en netjes.

Contact met de eigenaar verloopt soepel en snel, tijdens de voorbereidingen en tijdens het weekend zelf heeft Antoinette er alles aan gedaan om ons een prachtige dag te bezorgen.

We kunnen niet wachten om weer terug te keren naar Ardennen Landgoed Le Herou voor ons jubileum!

Nicolas Kavadias & Marcia Kavadias-Varenkamp, bruiloftsfeest

JUNI 2018 Alles was boven verwachtingen! 

Heeft uw verblijf op Ardennen Landgoed Le Herou aan uw verwachtingen voldaan?

Ja zeker, alles was boven verwachtingen! 

Hoe was de ontvangst? Hoe trof u het Ardennen Landgoed Le Herou aan?

Heel erg netjes. Alles was zeer recent gepoetst en het ontbrak werkelijk aan niets. 

Wat vond u vooral heel goed?

Flexibiliteit vanuit jullie, omdat wij zo kortdag hebben om moeten boeken. Vriendelijkheid vanuit jullie. Eigenlijk alles. 

Heeft u plannen om nog eens terug te komen op Ardennen Landgoed Le Herou ?

Als het aan mij ligt wel ja! 

Zou u Ardennen Landgoed Le Herou aanbevelen aan anderen? Ja zeker.

Hoe heeft u het contact met de verhuurder ervaren, bent u tevreden over de administratieve afwikkeling?  Heel tevreden! 

Zeer net en ruim huis. Heerlijke tuin, geen last van buren, super mooi uitzicht vanaf de toren, dat is echt een pluspunt! 

Maud Mutsaars, Merapar Teamweekend Veldhoven

APRIL 2018 The wonderful nature in which the Landgoed is embedded and the possibility to do a nice barbecue and make fire outside.

 The kitchen was very well equipped and the long table in it invited to sit a long time together. All in all very nice equipped rooms. 
Excellent reaction time with helpful answers / tips in any case of questions / support. 

Very friendly and enjoyable communication. 

Many thanks, Antoinette!

Melanie Schliemann from Kamps Germany Teamweekend 16 guests
 
APRIL 2018 Enorm mooi huis en gebied, met veel faciliteiten en een prachtig uitzicht vanaf de uitkijktoren.  Goede service van eigenaar Antoinette!

FB Myriam de Vries heeft Ardennen Landgoed Le Herou beoordeeld — 5 sterren 

APRIL 2018 Wat een geweldige magische plek is het Ardennen Landgoed Le Herou!
De omgeving is prachtig. Het landgoed is super fijn we hebben ontzettend genoten.
Antoinette is een geweldige gastvrouw.
Ik raad dit zeker aan iedereen aan die een weekend of langer van de omgeving wilt geniet in luxe ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ dank je wel Antoinette
Fleur de Lisle & Film Crew
APRIL 2018 Prachtig huis met een fantastische tuin in een ontzettend mooi gebied!
Zeer goede keuken erg geschikt voor grotere groepen.

Dit jaar voor de 6e keer in de Ardennen geweest en Le Herou (The Hero!) heeft ons aangenaam verrast!

Jasper Degenkamp Vriendenweekend

 
 
MAART 2018 Op naar oktober 2018 voor de 11de keer.

Dag Antoinette,

We zijn voor de tiende maal met de laatstejaars verpleegkunde naar Ardennen Landgoed Le Herou geweest. De drie dagen staan in het teken van persoonlijke ontwikkeling, communicatieve vaardigheden en groepsdynamica.

De afspraken die ik met Antoinette maak verlopen altijd vlot. 

Zoals steeds was alles goed in orde en werden we hartelijk verwelkomd door Mimi.

Het is steeds een plezier om te ontdekken wat er weer gerenoveerd is in het huis.

Het is zeker een aanrader voor grote groepen.

Op naar oktober 2018 voor de 11de keer. 

Wilfried Daemen HBO verpleegkunde Genk campus Liza

 
DECEMBER 2018 Het is een mooi huis en een prachtige omgeving!
Wij zijn terug van uw landhuis en ik wil even meegeven dat we een fijne tijd hebben gehad met de familie. We hebben geen enkel probleem gehad (noch elektrisch, noch brandalarm, noch wat dan ook).

We vonden allemaal dat het ook in de zomer een hele mooie locatie zou zijn, dus misschien ziet u ons nog wel eens terug! Ik wens je een geweldig 2019!

Marleen Dethier, Alke, Familieweek Kerst
NOVEMBER 2018 Absoluut aan te bevelen, geen twijfel over mogelijk!
We zijn zeer tevreden van ons verblijf te Ardennen Landgoed Le Herou. Het heeft aan alle verwachtingen voldaan! Zeer hartelijk door vrouw des huizes ontvangen. Ze liet alles met veel plezier en betrokkenheid zien. 
Vooral goed zijn de mogelijkheden om ieder zijn eigen ding te laten doen, maar toch nog allemaal bij elkaar in de buurt (gelijkvloers). Zeer tevreden over de administratieve afhandeling, nogmaals dank voor de hulp met de verloren schoenen!

Indien je op zoek bent naar een verblijf voor een grote groep in een prachtig gelegen landschap, dan is Ardennen Landgoed Le Herou de ideale keuze voor jullie. Het domein is van alles voorzien en biedt heel wat mogelijkheden.
Een absolute aanrader!

Anthony Coppens Ordina, Mechelen Teamweekend 

NOVEMBER 2018 Dank voor het super fijne weekend dat we in Ardennen Landgoed Le Herou beleefden!

Beste Antoinette,

Dank voor de snelle terugbetaling.

Wij hebben ons best gedaan om het huis in goede staat achter te laten - zoals we het vonden. 

Mooiel Ligging - ruimte binnen en buiten - de keuken - de slaapkamers - het souterrain - de toren - …

Dank voor het super fijne weekend dat we in Le Herou beleefden.

Pieter Goovaerts, De Pinte, familieweekend
SEPTEMBER 2018 
Met 60 woeste collega's hebben wij een prachtig weekend gehad, waarbij wij eigenlijk niet meer naar huis toe wilden!
Het Ardennen Landgoed Le Herou heeft al onze verwachtingen overtroffen. De locatie was prachtig, ondanks het enorme huis krijg je het gevoel dat je in een hutje op de hei zit door de omgeving. 
Wouter Kanneworff, Woest Zuid  Amsterdam
SEPTEMBER 2018

Kortom zeker een aanrader! 

In september hebben wij met onze collega's een weekend verbleven in Ardennen Landgoed Le Herou. We hebben allemaal erg genoten van het mooie landhuis. Het huis ligt in een prachtige rustige omgeving vlak aan een bos. Het is ideaal voor een teambuilding met je collega's. Buiten heb je een grote tuin waar je toffe spellen kan spelen en gezellig met zijn allen rond een kampvuur kan zitten. Het is ook een mooie omgeving om te wandelen, te fietsen of te kajakken. In het huis zelf is er ook genoeg voor je te entertainen, er zijn 2 bars, 2 pooltafels, een voetbaltafel en een pingpongtafel. En om lekker te ontspannen is er ook een sauna aanwezig. Kortom zeker een aanrader! 

1. Heeft uw verblijf op Ardennen Landgoed Le Herou aan uw verwachtingen voldaan? Zeker en vast.

 

2. Hoe was de ontvangst? Hoe trof u het Ardennen Landgoed Le Herou aan? De ontvangstdame was heel vriendelijk en heeft alles goed uitgelegd. Het huis was proper, alle bedden waren netjes opgedekt, alles was tip-top in orde, niets op aan te merken.

 

3. Wat vond u vooral heel goed? De keuken was heel groot en goed uitgerust. De bar en de pooltafel waren vooral heel leuk, daar hebben we leuke avondjes gespendeerd. Ook zeker de grote prachtige tuin die grensde aan de bossen en in een rustige omgeving. De uitkijktoren met prachtige uitzicht. De vuurschaal was ook zeker een topper, dat mag zeker niet ontbreken. 

 

4. Heeft u nog iets gemist of heeft u suggesties voor verbeteringen? Ik kan op niets komen.

 

5. Heeft u plannen om nog eens terug te komen op Ardennen Landgoed Le Herou ? Ik denk dat we zeker nog eens terugkomen voor een teambuilding weekend. Iedereen vond het een tophuis en toplocatie.

 

6. Zou u Ardennen Landgoed Le Herou aanbevelen aan anderen? Ja zeker.

 

7. Hoe heeft u het contact met de verhuurder ervaren en bent u tevreden over de administratieve afwikkeling? Contact verliep heel goed. En ook alles ivm administratie verliep heel goed, alles werd eerlijk berekend en netjes op tijd terugstort (borg)

Stephanie Hertogs, Rombit, Antwerpen 60 gasten

SEPTEMBER 2018 We hadden alvast een héél fijn weekend! Zeker aan te bevelen!

Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg. Het pand was in zeer propere staat, ook het bedlinnen was zeer proper. De netheid van het gebouw, het domein, de vuurschaal. Alles is steeds correct en vlot verlopen! Duidelijke communicatie.Zeker aan te bevelen!

An de Kesel, Ledeberg, Huwelijksfeest

AUGUSTUS 2018 Wij hebben genoten!!

Ardennen Landgoed Le Herou is een fantastisch huis met een prachtige omgeving. Het huis gaf ons ruimte en gezelligheid voor de hele groep (groot & klein). Dit door het aanbod spelen (pingpong, biljart enz) + sauna. In de avond was het geweldig om met z'n allen aan de vuurschaal te zitten.

Wij hebben genoten!!

Graag doe ik een aanvraag om het huis (wegens groot succes) opnieuw te reserveren! 

Evi Herremans, Edegem

AUGUSTUS 2018 Superleuk geweest!! Tot volgend jaar!

Vooral heel goed zijn de ligging, grootte van het huis, terras, tuin en keuken!

Ruud Wynants, Lille, vriendengroep, Komen volgend jaar weer.

AUGUSTUS 2018

Beste Antoinette, We hebben inderdaad een fantastisch wedding weekend op Ardennen Landgoed Le Herou gehad, onze bruiloft had niet mooier kunnen zijn!

Heel veel dank voor het fijne contact tijdens de voorbereidingen, we komen graag nog eens terug.

Met onze vrienden en familie hebben wij onze bruiloft gehouden op Ardennen Landgoed Le Herou.

Het landgoed ligt in een prachtige bosrijke omgeving, het huis zelf heeft veel sfeer en is van alle gemakken voorzien. Er is slaapplek voor 60 personen, 
De keuken is uitgerust met alles wat je maar nodig hebt en het gehele huis is schoon en netjes.

Contact met de eigenaar verloopt soepel en snel, tijdens de voorbereidingen en tijdens het weekend zelf heeft Antoinette er alles aan gedaan om ons een prachtige dag te bezorgen.

We kunnen niet wachten om weer terug te keren naar Ardennen Landgoed Le Herou voor ons jubileum!

Nicolas Kavadias & Marcia Kavadias-Varenkamp, bruiloftsfeest

JUNI 2018 Alles was boven verwachtingen! 

Heeft uw verblijf op Ardennen Landgoed Le Herou aan uw verwachtingen voldaan?

Ja zeker, alles was boven verwachtingen! 

Hoe was de ontvangst? Hoe trof u het Ardennen Landgoed Le Herou aan?

Heel erg netjes. Alles was zeer recent gepoetst en het ontbrak werkelijk aan niets. 

Wat vond u vooral heel goed?

Flexibiliteit vanuit jullie, omdat wij zo kortdag hebben om moeten boeken. Vriendelijkheid vanuit jullie. Eigenlijk alles. 

Heeft u plannen om nog eens terug te komen op Ardennen Landgoed Le Herou ?

Als het aan mij ligt wel ja! 

Zou u Ardennen Landgoed Le Herou aanbevelen aan anderen? Ja zeker.

Hoe heeft u het contact met de verhuurder ervaren, bent u tevreden over de administratieve afwikkeling?  Heel tevreden! 

Zeer net en ruim huis. Heerlijke tuin, geen last van buren, super mooi uitzicht vanaf de toren, dat is echt een pluspunt! 

Maud Mutsaars, Merapar Teamweekend Veldhoven

APRIL 2018 The wonderful nature in which the Landgoed is embedded and the possibility to do a nice barbecue and make fire outside.

 The kitchen was very well equipped and the long table in it invited to sit a long time together. All in all very nice equipped rooms. 
Excellent reaction time with helpful answers / tips in any case of questions / support. 

Very friendly and enjoyable communication. 

Many thanks, Antoinette!

Melanie Schliemann from Kamps Germany Teamweekend 16 guests
 
APRIL 2018 Enorm mooi huis en gebied, met veel faciliteiten en een prachtig uitzicht vanaf de uitkijktoren.  Goede service van eigenaar Antoinette!

FB Myriam de Vries heeft Ardennen Landgoed Le Herou beoordeeld — 5 sterren 

onze gewaardeerde gasten vertellen...recensies

Bedrijfsweekend Teambuidling

Ordina Belgium september 2016

Heeft uw verblijf op Ardennen Landgoed Le Herou aan uw verwachtingen voldaan? Absoluut, zeer zeker.

 Hoe was de ontvangst? Hoe trof u het Ardennen Landgoed Le Herou aan? Goede ontvangst, duidelijk en goede uitleg.

Wat vond u vooral heel goed?

De sfeer in en rondom het huis, alles voorhanden, aan alles was gedacht!

Heeft u nog iets gemist of heeft u suggesties voor verbeteringen? Neen

Heeft u plannen om nog eens terug te komen op Ardennen Landgoed Le Herou?

Zeer zeker, en ga het ook mijn collega units aanraden

Hoe heeft u het contact met de verhuurder ervaren en bent u tevreden over de administratieve afwikkeling? 

Zeer tevreden, niets op aan te merken, heel behulpzaam, goede tips ivm bakker en brouwer 

Inge Duyck Ordina Belgium
 

Weddingweekend augustus 2016

Wij hebben een fantastisch huwelijksweekend kunnen doorbrengen op uw landgoed! Met grote dank voor het gebruik van uw fantastische infrastruktuur, iedereen was onder de indruk! 

Christian Pauwels, KPMG

We were able to create a really good working and playing environment’

We had a wonderful and very efficient welcome. The place was in great shape even though we arrived quite early and the team was very helpful and friendly.

‘We spent 48 hours at Le Herou as part of a team building exercise. We appreciated the fact that the place is really clean, very well equipped and all in a fabulous location.

Recommended! We will return.

Louise Hilditch, International Society of Nephrology  ISN

Wij komen terug in juni!

Veel ruimte(s), veel kamers, veel opbergplaats voor voeding (koelkasten,…), veel keukenmateriaal aanwezig, goed projectiescherm, mooie omgeving,...

Tessa van Baelen, Unicorn weer geboekt

Wedding Weekend augustus 

Het was een geweldige bruiloft op Ardennen Landgoed Le Herou! Heb daar een mooi bruidspaar mogen trouwen.

Monique Parijs, trouwambtenaar 

 

Vijfde vriendenweekend juni 

Ardennen Landgoed Le Herou heeft onze vereniging 5 prachtige weekends laten beleven. Het Landhuis heeft meer dan voldoende comfort. De keuken is echt schitterend! De omgeving is prachtig en rustig. Je kan er wandelen in het bos en op de velden... Op het domein kun je activiteiten organiseren -meer dan voldoende ruimte! groeten Bert Ockerman,

Rabbit Shotters Zaventem weer geboekt

 

BRUILOFTSFEEST  augustus 2014

Wij hebben ons huwelijksfeest op Ardennen Landgoed Le Herou gevierd. Het verblijf voldeed helemaal aan onze verwachting. De speelruimte voor de kinderen was vooral heel aangenaam. Maar ook de rustige ligging en de zeer mooie kamers.

We zouden het Landgoed Le Hérou zeker aanbevelen, het is de ideale locatie voor een niet-klassiek huwelijksfeest! Eve Vanhaecht, trouwfeest

 

Pinksterweekend 2014

In een oase van rust en ruimte heeft iedereen zich prima vermaakt met alle faciliteiten die dit Landgoed biedt.

Na de gezellige BBQ was er nog tijd voor een goede pot volleybal. De kinderen hebben zich prima vermaakt met elkaar en de vele spelmogelijkheden.

Geweldige diner creaties in de zeer goed uitgeruste keuken! 

Het verblijf heeft volledig aan de verwachting voldaan: iedereen was enthousiast over de locatie. Ardennen Landgoed Le Herou, Antoinette, bedankt voor de gastvrije ontvangst en nette afhandeling.

Ad Roovers & vrienden

 

Seminar Juni 2014 Vanderlande Industries 

Het is heel goed bevallen, prettig huis, keuken geweldig! Absoluut een aanrader!Catering heeft alles heel goed verzorgd, aangenaam, verrast!

Accommodatie heel fijn, bedden prima en douches voor de dames. Heel veel geluk met het weer. Sanitair is prima. Sauna hebben we geen tijd en gelegenheid gehad om gebruik van te maken, helaas.

We zullen zeker terug willen komen!

Marije van der Vlis, HR Manager Vanderlande Industries

 

Bedrijfsuitje Make Lemonade oktober
Prima ontvangst, zeer proper!
Grote keuken, mooie omgeving, fijne uitrusting van het huis.Zeer aangenaam verblijf, perfecte omgeving en heerlijk weer.
We komen terug en dan met de kinderen erbij!

Sophie Goossens Make Lemonade

 

CLUBWEEKEND 41 Lokeren,  Oktober 2014

Beste Antoinette,

Namens 41 Club Lokeren moet ik U feliciteren met Ardennen Landgoed Le Herou!

Het was een schitterend weekend, en de herinneringen zijn nog bij allen fris in het geheugen gegrifd. 

Kan U mij even de beschikbaarheid voor eind oktober 2015 schetsen?   

Filip van Acker club 41 Lokeren

PASEN 2016

Al vele jaren gaan we met een grote vriendengroep van onze bridgeclub met de Paasdagen een paar dagen weg, meestal naar de Ardennen. Dit jaar was de groep die mee wilde nog groter dan normaal, namelijk 52 man. Dat betekende dat we naar een ander segment vakantiehuis moesten gaan zoeken en zo kwamen we uit bij Le Herou. De keuze dat dit ons Paashuisje voor dit jaar moest worden was snel gemaakt. En het vakantiehuis heeft al onze verwachtingen waar gemaakt. Een ruim huis, met veel slaapkamers. Met de goede bedden erbij betekende dat toch een goede nachtrust, ondanks de beperkte uurtjes.

De keuken van het huis is ook een bonus. We hebben heerlijk met z'n allen alle dagen gekookt en ervan genoten. En tot slot de fraaie tuin en omgeving. Helaas was het weer bij ons niet echt geweldig, maar als je hier met een zonnig weekend komt, dan wil je echt nooit meer weg.

Kees-Jan van Heusden, Pasen 2017 geboekt

 

April 2016

We hebben een geweldig weekend gehad. Het huis is zowel voor volwassen als kinderen geweldig!!

Geweldig ontvangst door de staf. Zeer aardige mensen!

Vooral de ligging! De vele speelactiviteiten binnenshuis. Wandel en joggingactiviteiten.

De bakker kwam iedere morgen brood brengen. Op zondag kregen we een grote zak broodjes gratis.

Geweldige service!!

Er was van alles overdadig aanwezig, zowel glaswerk als keukenbestek.

We komen zeker terug!

Elly Bouwens, Bouwens Consulting

Seminar Juni 2014 Saybolt

Voor de 8e maal in successie, waren wij, t.b.v. onze jaarlijkse, internationale management training, op Ardennen Landgoed Le Herou.

Dit landgoed, midden in de schitterende Ardense natuur gelegen, biedt werkgroepen niet alleen prima mogelijkheden tot de nodige concentratie binnenshuis, maar is het tevens een perfecte uitvalsbasis voor outdoor activiteiten. 

Ook de toverende koks kunnen zich in de royaal uitgeruste keuken volop uitleven. 

Kortom, garantie voor een succesvolle week met louter tevreden betrokkenen!

Saybolt Nederland BV, Vlaardingen André Berends, Training Coördinator

 

Seminar Vio Interim Mei 2014
Wat een heerlijke plek ook voor je vergadering of seminar vond VIO Interim, dit weekend bij ons te gast: zij hebben al hun medewerkers gefêteerd!

"de locatie was heerlijk en ruim iedereen had het heel erg naar zijn zin

prachtige keuken alles aanwezig heerlijk gekookt tijdens de Masterchef competitie

Lekker gefeest en muziek gemaakt zonder schrik voor de buren want die zijn er niet! "
Steven Holvoet - Vio Interim

 

Collega's en hun gezinnen weekend

Wij gingen voor de twintigste keer met onze collega's en hun gezinnen op weekend. 

We troffen in Ardennen Landgoed Le Herou een pareltje aan met een méér dan goed uitgeruste keuken. De netheid van de accommodatie is een absoluut pluspunt alsook de vriendelijkheid waarmee wij werden ontvangen. Ook de ligging is prachtig, te midden van een grote tuin, vlakbij een groot bos en in de nabijheid van de stuwdam, waar het ongelofelijk fijn wandelen is.

Wij kunnen alleen maar spreken met superlatieven over deze accommodatie en komen zeker terug!
Luc Verhoene & Sabine van de Vyver

 

Bedrijfsuitje TMC Holding september

Met veel plezier komen we regelmatig terug bij Landgoed Le Herou met ons bedrijfsuitje.

Landgoed Le Herou ligt in een prachtige omgeving en biedt volop gelegenheden voor allerlei (sportieve) buitenactiviteiten.

Verder biedt het Landgoed zelf alle faciliteiten die je nodig hebt voor een geslaagd weekend: alles is netjes afgewerkt en proper en er is voldoende ruimte zowel binnen als buiten.

Omdat het landgoed een beetje afgelegen ligt heb je tevens veel privacy. Aanrader!!

Jens Steenbakkers TMC

 

TEAMBUILDING Exitas met familie Oktober 2014

De ontvangst was prima, alles werd duidelijk uitgelegd. Het huis was in uitstekende staat!
Wij waren heel gecharmeerd door de rustige, groene omgeving en door het landgoed zelf dat niet alleen in uitstekende staat was maar ook goed uitgerust voor alle activiteiten. Er is ruimte om te voetballen op het gazon, om te barbecueën of een kampvuur te maken in de tuin en je kan natuurwandelingen maken in de buurt. 

Je kan ook op de toren klimmen voor een prachtig uitzicht over de omgeving. 
Binnen is er een gezellige barruimte en is er een enorme keuken waar het makkelijk koken is voor een groot gezelschap. Er zijn veel gezinskamers maar de echte gezelligheid is toch vooral te voelen in de mooie slaapruimte onder het dak.  Aan te bevelen! 

Ho Lai Wah Exitas België 

Ardennen Landgoed Le Herou verdient een 10 of dikke 9! Hemelvaart 2016

Het stond al lang voor ons op de verlanglijst,

De verzorgde site van Ardennen Landgoed
Le Herou zorgde voor hoge verwachtingen, maar die zijn meer dan waar gemaakt. Onze groep bestaat uit bourgoundische genieters, de vele koelkasten en 3 bbq’s waren dan ook zeer welkom. 

Daarnaast hadden we ook nog eens fantastisch weer, waardoor we nagenoeg heel de dag buiten waren. Wellicht zou het met regen minder leuk geweest zijn, maar het huis herbergt vele ruimtes, mogelijkheden en vertier.

Als het gaat om er gezellig op uit te zijn met een grote groep, kan ik me geen beter huis/herberg/hotel voorstellen. 

Wij zijn vastberaden nog eens terug te komen, het huis verdient een 10 of dikke 9!

Marcel Verveer, vriendenweekend
 

TEAMWEEKEND maart 2016

Indien u nog twijfelt over dit Landgoed, niet twijfelen. Ardennen Landgoed Le Herou is een prachtig schoon, comfortabel, goed onderhouden huis met alle faciliteiten aanwezig. De foto's spreken voor zich, maar in het echt is het nog mooier. Er straalt ook een gezellige gemoedelijk sfeer wat een verblijf echt onvergetelijk maakt. 

Ingrid Vermeulen, Searchresult

Kookweek Tracks Travel augustus 

Wederom een heerlijke week gehad bij Ardennen Landgoed Le Herou.

De fantastische keuken, draagt bij tot een succesvolle kookreis voor mensen met een verstandelijke beperking.

Daarnaast hebben we met volle teugen genoten van de sauna en 's avonds veel plezier gehad in de bar met pooltafel.

Lieve mensen van Le Herou, een dik dank je wel en we komen heel graag terug! 

Els Lugtenberg, Tom Bel ,Tracks Travel

 

Teamweekend BoardX

Het Ardennen Landgoed Le Herou is een verfijnd logement, klassevol en tot op de puntjes ingericht. De huisdame zorgt voor een vriendelijk ontvangst en verduidelijkt alle nodige info van het huis. Het huis is ideaal voor grote groepen tot 60 personen en beschikt over alle nodige faciliteiten. Lekker warme houtkachel, BBQ, sauna, dompelton,...De communicatie met de gérante voor reservatie, vragen en problemen verliep tijdig en correct. Beter weekend konden we niet wensen. Bedankt!!
The BoardX-crew Heverlee Belgie

 

Toplocatie voor Mercedes Belgie !!! 

Alles wat beschreven staat op de website is correct, uit ervaring weten we: dit is niet altijd zo!!!! Daar wij jaarlijks een Ardennen weekendorganiseren op telkens een ander plaats hebben wij een mooi vergelijk. Wel, één ding is zeker. Het is een toplocatie !!!! 
Beginnend met de ontvangst en vriendelijkheid van de beheerster, een echte topdame op deze toplocatie die dit huis in gepoetste staat aflevert.
De grootkeuken is perfect om te kokkerellen met alles aanwezig wat nodig is, de verschillende salons om gezellig te relaxen, de bars met muziek installaties en pool biljart maakt het plaatje compleet. Ook de houtkachel maakt het enorm gezellig tijdens de wintermaanden.

Er is genoeg plaats op elke kamer die elk een mooi uitzicht heeft op het landschap. Het sanitair en de slaapkamers zijn erg verzorgd. De Belvedère toren in de grote tuin is ideaal om het landschap te bezichtigen. 

Om af te sluiten wil ik zeggen dat dit één van onze mooiste Ardennen weekends geweest is op al die keren dat ik het meegemaakt heb. Zeker komen wij nog terug naar Ardennen Landgoed Le Herou! 
Dominique Ghyselinck, Mercedes Belgie

 

HBO OPLEIDING VERPLEEGKUNDE Genk Oktober 2014 en Maart 2015 

Dag Antoinette!
Zoals ook alle voorgaande keren hebben we een aangenaam en inspirerend verblijf gehad op Ardennen Landgoed Le Herou. We zijn goed ontvangen door je medewerkers en het huis was in een propere staat.

De dame en heer zijn steeds vriendelijk en bereidwillig om ons verder te helpen indien nodig.
Wat ons opvalt is dat je blijft investeren in het Landgoed en de verbeteringen maken het nog weer aangenamer.
Tot oktober weer!  

Wilfried Daemen, trainer HBO opleiding Verpleegkunde Genk Regina Mundi 

 

TEAMACADEMY 2014

Schitterende accommodatie in de Ardennen! Zeer veel ruimte rondom het huis met prachtige terrassen. Directe toegang tot het prachtige bos waar, beneden gekomen, de Ourthe loopt. Het landhuis zelf is erg praktisch en gezellig ingericht. De keuken is professioneel geoutilleerd. De bedden zijn van uitstekende kwaliteit. Er zijn meer dan genoeg toiletten en douches voor 60 personen. Zeer vriendelijke en hartelijke ontvangst! Het was abslouut meer dan we hadden verwacht!

Pauline van der Pas Teamacademy

zakelijke gasten die bij ons verbleven..

41 club lokeren 80

4Worx

Aalst

Access Now
Achmea
Acuma BV
AddVision
Adfinitas
Adventure Consultancy
Advigo Advies & Consultancy
AGIS
Alpenkanjers
Altran
Alzheimer centrum VU medisch centrum
AMC - UVA

Ardens Huis
Ardent Advocaten
Arkin
APG Groep

ARTO reizen

ASICS
Assurantiekantoor van der Velden 
Atos Origin 
Atradius

ATS Teconomy
Authentic Change

Axxes
Avans Hogeschool Breda
B & W vochtwering
Baetens
Baker & McKenzie

Bar Moustache

BBB Bootcamp

Belvilla
Berenschot
Bestseller
Bikkelbikes

Biodanza 4 happiness
Boardx 
Boertien & Partners

Bouwens Consulting
Brandevent

Brandweer Koedijk

Brandweer recruiting

Bright Cape
Brinkhuis Wadman en Partners

Byte
Cafe Finch

Canon
Canvas op 7 
Centrumgemeente Utrecht
Clinique de l'esperance Centre Hospitalier Chretiens
Club 41 Lokeren
Conoscenza
COTTYN-LECOUTRE Advocatengroepering

Christelijke Mutualiteiten

Crucell Holland BV
CS Facilities 

Curtec

Cycloteam 
Dans en Trommel
De Breugheliens
Decos

Deloitte

Deloitte Risk Services

Deloitte Consulting Belgie

De Terebint

Delta Lloyd Bank
DHL
Diaconaal Centrum Oase
Djembé school Doun-Doun
Domus Medica

Donsopvang
DP6 Architectuurstudio

Edilon
EDM Media
Ejai 

Enexis
Enrise
Equitum Direct

Erasmus MC Sophia

E.on
Ernst & Young

Eubelius
Exitas

Exploraid
FEI
Festevents
Final Trust
Financial Assets
Frantour Groups & Incentives
FV Miras

Gents Orkest

Getsafe
Gumbo Millennium
Havana Utrecht

Hay Group

HBO Verpleegkunde Genk

Health connect

Heerema Marine Contractors

Helios-Kliniken

Het Groote Leughen

Hiv Vereniging Nederland
HMVT 
Hotel Purmerend
Hubermont
IBM
IDB groep
IMPACT
INFORSA

ING Wholesale Banking
Inspectie Verkeer en Waterstaat
Inspire2 Liv
Interpolis

ISN
Item Solutions
JC Engineering

JCI Amsterdam
Junior kamer

Kamps
Köster Advocaten

KPN
Kriterion
KV st Gillis
La leche League
Leerevent
Libelle

LIZA verpleegopleiding
Login Consultants

Loopwijzer

Maastricht University Finance

Maastricht University huisartsenopleding
Make Lemonade

Management Training Services BV

Meltwater 
Mendix
Molenbeecke Mondzorg

Microsoft
Milieu Ltd
Natuur en Wetenschap (vereniging)Nieuwe Energie
Natuurhuisje

Olympia Uitzendbureau
OMVR Lunenberg Advocaten

Ordina Belgium
OSG Hugo de Groot

OTM Gent
Pharmapartners
Pittt
PPGH/JWT
Prisma
Pro-Act
Products at work
Radion

RabbitshottersRandstad Callflex
RdS Events BVBA

Regina Mundi HBO Verpleegkundigen Genk
Rengers Verhuur
REBEL Group

Reynaertvossen

Rijhnen Training en Advies

ROC Amsterdam

ROMBIT

Ronde Tafel 13 Leiden

Ronde tafel 38 Marche

Ronde Tafel 59 Zelzate

Ronde tafel 61 Oudenaarde
Ronde Tafel 62 Geel

Ronde Tafel 68 Gent
Ronde Tafel 74 Ninove 
Ronde Tafel 80 Lokeren
Ronde Tafel 87 IRO Maldegem

Ronde Tafel 89 Waregem
Rovasta
Sanoma
Saybolt International BV
School "Samen voor beter" 

Searchresult

Shell International

Shell nederland
Sinners
Sion bvba
sport-events.be

Sputnik TV bvba
Stad Aalst 
Starbucks Coffee Company 

Stichting 8 windrichtingen
Stichting Idee

Storyme
STUDIO K
Synwork Consult
S.V. Gumbo Millennium

Table ronde 38 Marche
Team Academy

Testpeople

Terumo BTC
TNW

Talenter Training

Tapperij de Beurs 

TMC Group

Totems
Tracks en Travel
TV Oost
Twin Flame Foundation
Unicorn group
Universiteit Maastricht
Universiteit Erasmus Medisch Centrum
Universtair Medisch Centrum Groningen UMCG
Universtair Medisch Centrum Rotterdam UMCR
Universiteit VU Medisch Centrum Alzheimer
Uniglobe Special Travel
Unilever Nederland Foods
Uptime Technologies
Oud Scouts
Vanbreda Risk & Benefits
VanDerLande industries
Van Veen Advocaten
Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond
Veluwe-Events
't Ventieleke
Venturix
Vitaflo
Vitro Plus
Vrije Universiteit Brussel
Vrijwillige Brandweer
Wavumex
Wegrosan
Wijnfort Lent

WIK Jeugdorkest
Willemsen Isolatietechniek

Woest Zuid

Woongroep 's Heerenloo
Ynno

youSP