Weekend Ardennen

Wat onze gasten u vertellen over hun weekend Ardennen...reviews

 Ardennen Landgoed Le Herou is in 1934 gebouwd als luxe Hotel in het hart van de Ardennen.  
Antoinette van Alphen renoveert en beheert het Landgoed sinds 1986 samen met haar team en het is nu mooier, comfortabeler en luxer dan ooit. Wij hebben er heel veel plezier in om ervoor te zorgen dat u het uitzonderlijk naar uw zin heeft bij ons voor welk evenement ook!

U bent van harte welkom

Onze gewaardeerde gasten vertellen...recensies

OKTOBER 2019

Boskantboys Herdersem: Top locatie!

Perfecte ontvangst, alles in orde!
Ruime kamers met douche, grote keuken, verschillende eetruimtes, verschillende ruimtes zodat kinderen kunnen spelen, en ouders kunnen toch rustig kunnen zitten.
Prachtige omgeving.. We komen zeker & vast terug!

 

Bart Bruyland

SEPTEMBER 2019

Wij hadden met ons bedrijf Testpeople een erg fijn verblijf bij Ardennen Landgoed Le Herou! .
Fijn dat er zoveel gemeenschappelijke ruimtes zijn. Het huis heeft een bijzondere omgeving. Een prachtig groot huis met veel karakter en veel gemeenschappelijke ruimtes. Ideaal voor teambuilding. De slaapkamers waren simpel maar van alle gemakken voorzien. En wat een bijzonder uitzicht vanaf de uitkijktoren die op het landgoed staat!’

 

Sanne Fraanje & Philippe Metz van Testpeople

SEPTEMBER 2019

Ha Antoinette, Heerlijk familieweekeinde achter de rug.
Prachtig weer, goede sfeer, leuke activiteiten etc., kortom wederom geslaagd, voor de 12e keer.
Zoals afgesproken heb ik de familie gevraagd een review te geven. Dat riep spontaan allerlei inhoudelijke reacties op die ik je hieronder doorgeef (Er zullen zeker wat reviews volgen)
Iedereen was zeer positief over het huis, de tuin de omgeving, de vrijheid etc.. Complimenten voor de kamers op zolder; uitstekend. Complimenten voor je staf; huis zag er prima uit. Zeker als het mooi weer is, een fantastische plek om te zijn. We zijn er niet voor niets 12 keer achtereen geweest. Dat maakt ons natuurlijk ook “ervaren” gebruikers.

 

Familie Vogt Beverwijk

AUGUSTUS 2019

Hallo Antoinette, een Topweek
Wij hebben samen met de bewoners van de Woongroep 's Heerenloo een Topweek gehad op het Ardennen Landgoed. Alles was keurig verzorgd. Wij zullen zeker in onze organisatie met meer dan 15000 bewoners uw landgoed promoten! Ardennen Landgoed Le Herou maakt uw verwachtingen waar, in de natuur op een fantastische locatie kunt uw naar hartenlust genieten en werken!


Ton Hoegee, Woongroep 's Heerenloo

JUNI 2019

Magisch was het...

Op het prachtige Ardennen Landgoed Le Herou van Antoinette Van Alphen samen te zijn in de dans. In de mooie danszaal binnen of buiten op het prachtige grasveld en op een dansplek.
Het is een prachtig Landgoed en onderlangs loopt de ondiepe Ourthe. Vorig jaar heb ik daar op de stenen gelegen terwijl de rivier om mij heen stroomde onder genot van de prachtige natuurgeluiden, Magisch was het.

 

Biodanza Hannie

JUNI 2019

Pinksteren 2019 Prachtige plek en alles ziet er erg verzorgd uit.

Prima ontvangst, zoals ieder jaar weer heel hartelijk ontvangen door Madame Mimi! En alles zag er spik en span uit. Heel netjes. mHet totaalplaatje klopt gewoon. Erg blij met de locatie, de omgeving, de ligging, de faciliteiten, de ruimte, de sfeer, de mogelijkheden etc etc. Een prachtige locatie met een sfeervolle avontuurlijke accommodatie waar het ieder jaar voelt als thuiskomen! De omgeving biedt veel mogelijkheden en het huis biedt veel faciliteiten. Veel privacy en comfort. Echt een geweldige plek om te zijn! Hopelijk nog vele jaren!


Karin Jagt-Choufoer, Leiden  Vriendengroep 7e maal op Ardennen Landgoed Le Herou

MEI 2019

Both the kitchen and the garden are extremely beautiful.

Great house and surroundings in a beautiful location. Excellent for a cosy wedding weekend with friends and family!

With regards to the cleanliness, everything was well cared for, well thought out and neat and tidy. Hopefully we only get married once :-), but many of the guests commended the location and will consider it in the future for other events.

 

Chris van Dijk & Ariane Torres Knoop Weddingweekend

MAART 2019

Voor herhaling vatbaar!

Hallo Antoinette,

Ik wil je via deze weg hartelijk bedanken voor het bieden van een heerlijk huis dat ons een geweldig familieweekend met elkaar heeft bezorgd. Iedereen was zeer content over alles. Heel fijn dus!

Frank Leeuwenkamp, Alkmaar, Familieweekend

DECEMBER 2018

Het is een mooi huis en een prachtige omgeving!

Wij zijn terug van uw landhuis en ik wil even meegeven dat we een fijne tijd hebben gehad met de familie. We hebben geen enkel probleem gehad (noch elektrisch, nog brandalarm, nog wat dan ook).

We vonden allemaal dat het ook in de zomer een hele mooie locatie zou zijn, dus misschien ziet u ons nog wel eens terug! Ik wens je een geweldig 2019!

Marleen Dethier, Alke, Familieweek Kerst

NOVEMBER 2018

Absoluut aan te bevelen, geen twijfel over mogelijk!

We zijn zeer tevreden van ons verblijf te Ardennen Landgoed Le Herou. Het heeft aan alle verwachtingen voldaan! Zeer hartelijk door vrouw des huizes ontvangen. Ze liet alles met veel plezier en betrokkenheid zien. 

Vooral goed zijn de mogelijkheden om ieder zijn eigen ding te laten doen, maar toch nog allemaal bij elkaar in de buurt (gelijkvloers). Zeer tevreden over de administratieve afhandeling, nogmaals dank voor de hulp met de verloren schoenen! Indien je op zoek bent naar een verblijf voor een grote groep in een prachtig gelegen landschap, dan is Ardennen Landgoed Le Herou de ideale keuze voor jullie. Het domein is van alles voorzien en biedt heel wat mogelijkheden. Een absolute aanrader!

Anthony Coppens Ordina, Mechelen Teamweekend 

 

NOVEMBER 2018

Dank voor het super fijne weekend dat we in Ardennen Landgoed Le Herou beleefden!

Beste Antoinette,

Dank voor de snelle terugbetaling.

Wij hebben ons best gedaan om het huis in goede staat achter te laten - zoals we het vonden. 

Mooiel Ligging - ruimte binnen en buiten - de keuken - de slaapkamers - het souterrain - de toren - …

Dank voor het super fijne weekend dat we in Le Herou beleefden.

 

Pieter Goovaerts, De Pinte, familieweekend

SEPTEMBER 2018 

Met 60 woeste collega's hebben wij een prachtig weekend gehad, waarbij wij eigenlijk niet meer naar huis toe wilden!

Het Ardennen Landgoed Le Herou heeft al onze verwachtingen overtroffen. De locatie was prachtig, ondanks het enorme huis krijg je het gevoel dat je in een hutje op de hei zit door de omgeving. 

Wouter Kanneworff, Woest Zuid  Amsterdam

SEPTEMBER 2018

Kortom zeker een aanrader! 

In september hebben wij met onze collega's een weekend verbleven in Ardennen Landgoed Le Herou. We hebben allemaal erg genoten van het mooie landhuis. Het huis ligt in een prachtige rustige omgeving vlak aan een bos. Het is ideaal voor een teambuilding met je collega's. Buiten heb je een grote tuin waar je toffe spellen kan spelen en gezellig met zijn allen rond een kampvuur kan zitten. Het is ook een mooie omgeving om te wandelen, te fietsen of te kajakken. In het huis zelf is er ook genoeg voor je te entertainen, er zijn 2 bars, 2 pooltafels, een voetbaltafel en een pingpongtafel. En om lekker te ontspannen is er ook een sauna aanwezig. Kortom zeker een aanrader! 

 

1. Heeft uw verblijf op Ardennen Landgoed Le Herou aan uw verwachtingen voldaan?

Zeker en vast.

 

2. Hoe was de ontvangst? Hoe trof u het Ardennen Landgoed Le Herou aan?

De ontvangstdame was heel vriendelijk en heeft alles goed uitgelegd. Het huis was proper, alle bedden waren netjes opgedekt, alles was tip-top in orde, niets op aan te merken.

 

3. Wat vond u vooral heel goed?

De keuken was heel groot en goed uitgerust. De bar en de pooltafel waren vooral heel leuk, daar hebben we leuke avondjes gespendeerd. Ook zeker de grote prachtige tuin die grensde aan de bossen en in een rustige omgeving. De uitkijktoren met prachtige uitzicht. De vuurschaal was ook zeker een topper, dat mag zeker niet ontbreken. 

 

4. Heeft u nog iets gemist of heeft u suggesties voor verbeteringen?

Ik kan op niets komen.

 

5. Heeft u plannen om nog eens terug te komen op Ardennen Landgoed Le Herou ?

Ik denk dat we zeker nog eens terugkomen voor een teambuilding weekend. Iedereen vond het een tophuis en toplocatie.

 

6. Zou u Ardennen Landgoed Le Herou aanbevelen aan anderen?

Ja zeker.

 

7. Hoe heeft u het contact met de verhuurder ervaren en bent u tevreden over de administratieve afwikkeling? Contact verliep heel goed. En ook alles ivm administratie verliep heel goed, alles werd eerlijk berekend en netjes op tijd terugstort (borg)

Stephanie Hertogs, Rombit, Antwerpen 60 gasten

SEPTEMBER 2018

We hadden alvast een héél fijn weekend! Zeker aan te bevelen!

Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg. Het pand was in zeer propere staat, ook het bedlinnen was zeer proper. De netheid van het gebouw, het domein, de vuurschaal. Alles is steeds correct en vlot verlopen! Duidelijke communicatie.Zeker aan te bevelen!

An de Kesel, Ledeberg, Huwelijksfeest

AUGUSTUS 2018

Wij hebben genoten!!

Ardennen Landgoed Le Herou is een fantastisch huis met een prachtige omgeving. Het huis gaf ons ruimte en gezelligheid voor de hele groep (groot & klein). Dit door het aanbod spelen (pingpong, biljart enz) + sauna. In de avond was het geweldig om met z'n allen aan de vuurschaal te zitten.

Wij hebben genoten!! Graag doe ik een aanvraag om het huis (wegens groot succes) opnieuw te reserveren! 

Evi Herremans, Edegem

AUGUSTUS 2018

Superleuk geweest!! Tot volgend jaar!

Vooral heel goed zijn de ligging, grootte van het huis, terras, tuin en keuken!

Ruud Wynants, Lille, vriendengroep, Komen volgend jaar weer.

AUGUSTUS 2018

Beste Antoinette, We hebben inderdaad een fantastisch wedding weekend op Ardennen Landgoed Le Herou gehad, onze bruiloft had niet mooier kunnen zijn! Heel veel dank voor het fijne contact tijdens de voorbereidingen, we komen graag nog eens terug. Met onze vrienden en familie hebben wij onze bruiloft gehouden op Ardennen Landgoed Le Herou. Het landgoed ligt in een prachtige bosrijke omgeving, het huis zelf heeft veel sfeer en is van alle gemakken voorzien. Er is slaapplek voor 60 personen, De keuken is uitgerust met alles wat je maar nodig hebt en het gehele huis is schoon en netjes. Contact met de eigenaar verloopt soepel en snel, tijdens de voorbereidingen en tijdens het weekend zelf heeft Antoinette er alles aan gedaan om ons een prachtige dag te bezorgen. We kunnen niet wachten om weer terug te keren naar Ardennen Landgoed Le Herou voor ons jubileum!

Nicolas Kavadias & Marcia Kavadias-Varenkamp, bruiloftsfeest

JUNI 2018

Alles was boven verwachtingen! 

 

Heeft uw verblijf op Ardennen Landgoed Le Herou aan uw verwachtingen voldaan?

Ja zeker, alles was boven verwachtingen! 

Hoe was de ontvangst? Hoe trof u het Ardennen Landgoed Le Herou aan?

Heel erg netjes. Alles was zeer recent gepoetst en het ontbrak werkelijk aan niets. 

Wat vond u vooral heel goed?

Flexibiliteit vanuit jullie, omdat wij zo kortdag hebben om moeten boeken. Vriendelijkheid vanuit jullie. Eigenlijk alles. 

 

Heeft u plannen om nog eens terug te komen op Ardennen Landgoed Le Herou ?

Als het aan mij ligt wel ja! 

 

Zou u Ardennen Landgoed Le Herou aanbevelen aan anderen?

Ja zeker.

Hoe heeft u het contact met de verhuurder ervaren, bent u tevreden over de administratieve afwikkeling? 

Heel tevreden!  Zeer net en ruim huis. Heerlijke tuin, geen last van buren, super mooi uitzicht vanaf de toren, dat is echt een pluspunt! 

Maud Mutsaars, Merapar Teamweekend Veldhoven

APRIL 2018 

The wonderful nature in which the Landgoed is embedded and the possibility to do a nice barbecue and make fire outside.

The kitchen was very well equipped and the long table in it invited to sit a long time together. All in all very nice equipped rooms.  Excellent reaction time with helpful answers / tips in any case of questions / support. 

Very friendly and enjoyable communication. 

Many thanks, Antoinette!

 

Melanie Schliemann from Kamps Germany Teamweekend 16 guests

 

APRIL 2018 

Enorm mooi huis en gebied, met veel faciliteiten en een prachtig uitzicht vanaf de uitkijktoren.

Goede service van eigenaar Antoinette!

 

FB Myriam de Vries heeft Ardennen Landgoed Le Herou beoordeeld — 5 sterren 

 

APRIL 2018

Wat een geweldige magische plek is het Ardennen Landgoed Le Herou!

De omgeving is prachtig. Het landgoed is super fijn we hebben ontzettend genoten.

Antoinette is een geweldige gastvrouw. Ik raad dit zeker aan iedereen aan die een weekend of langer van de omgeving wilt geniet in luxe ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ dank je wel Antoinette

 

Fleur de Lisle & Film Crew

APRIL 2018

Prachtig huis met een fantastische tuin in een ontzettend mooi gebied!

Zeer goede keuken erg geschikt voor grotere groepen. Dit jaar voor de 6e keer in de Ardennen geweest en Le Herou (The Hero!) heeft ons aangenaam verrast!

 

Jasper Degenkamp Vriendenweekend

 

MAART 2018

Op naar oktober 2018 voor de 11de keer.

Dag Antoinette,

We zijn voor de tiende maal met de laatstejaars verpleegkunde naar Ardennen Landgoed Le Herou geweest. De drie dagen staan in het teken van persoonlijke ontwikkeling, communicatieve vaardigheden en groepsdynamica.

De afspraken die ik met Antoinette maak verlopen altijd vlot. Zoals steeds was alles goed in orde en werden we hartelijk verwelkomd door Mimi. Het is steeds een plezier om te ontdekken wat er weer gerenoveerd is in het huis.

Het is zeker een aanrader voor grote groepen. Op naar oktober 2018 voor de 11de keer. 

Wilfried Daemen HBO verpleegkunde Genk campus Liza

Zakelijke gasten die bij ons verbleven..

41 club lokeren 80

4Worx

Aalst

Access Now
Achmea
Acuma BV
AddVision
Adfinitas
Adventure Consultancy
Advigo Advies & Consultancy
AGIS
Alpenkanjers
Altran
Alzheimer centrum VU mc
AMC - UVA

Ardens Huis
Ardent Advocaten
Arkin
APG Groep

ARTO reizen

ASICS
Assurantiekantoor van der Velden 
Atos Origin 
Atradius

ATS Teconomy
Authentic Change

Axxes
Avans Hogeschool Breda
B & W vochtwering
Baetens
Baker & McKenzie

Bar Moustache

BBB Bootcamp

Belvilla
Berenschot
Bestseller
Bikkelbikes

Biodanza 4 happiness
Boardx 
Boertien & Partners

Bouwens Consulting
Brandevent

Brandweer Koedijk

Brandweer recruiting

Bright Cape
Brinkhuis Wadman en Partners

Byte
Cafe Finch

Canon
Canvas op 7 
Centrumgemeente Utrecht
Clinique de l'esperance Centre
Club 41 Lokeren
Conoscenza
COTTYN-LECOUTRE Advocaten

Christelijke Mutualiteiten

Crucell Holland BV
CS Facilities 

Curtec

Cycloteam 
Dans en Trommel
De Breugheliens
Decos

Deloitte

Deloitte Risk Services

Deloitte Consulting Belgie

De Terebint

Delta Lloyd Bank
DHL
Diaconaal Centrum Oase
Djembé school Doun-Doun
Domus Medica

Donsopvang
DP6 Architectuurstudio

Edilon
EDM Media
Ejai 

Enexis
Enrise
Equitum Direct

Erasmus MC Sophia

E.on
Ernst & Young

Eubelius
Exitas

Exploraid
FEI
Festevents
Final Trust
Financial Assets
Frantour Groups & Incentives
FV Miras

Gents Orkest

Getsafe
Gumbo Millennium
Havana Utrecht

Hay Group

HBO Verpleegkunde Genk

Health connect

Heerema Marine Contractors

Helios-Kliniken

Het Groote Leughen

Hiv Vereniging Nederland
HMVT 
Hotel Purmerend
Hubermont
IBM
IDB groep
IMPACT
INFORSA

ING Wholesale Banking
Inspectie Verkeer en Waterstaat
Inspire2 Liv
Interpolis

ISN
Item Solutions
JC Engineering

JCI Amsterdam
Junior kamer

Kamps
Köster Advocaten

KPN
Kriterion
KV st Gillis
La leche League
Leerevent
Libelle

LIZA verpleegopleiding
Login Consultants

Loopwijzer

Maastricht University Finance

MU huisartsenopleding
Make Lemonade

Management Training Services BV

Meltwater 
Mendix
Molenbeecke Mondzorg

Microsoft
Milieu Ltd
Vereniging Nieuwe Energie
Natuurhuisje

Olympia Uitzendbureau
OMVR Lunenberg Advocaten

Ordina Belgium
OSG Hugo de Groot

OTM Gent
Pharmapartners
Pittt
PPGH/JWT
Prisma
Pro-Act
Products at work
Radion

RabbitshottersRandstad Callflex
RdS Events BVBA

Regina Mundi HBO Verpleegkundigen Genk
Rengers Verhuur
REBEL Group

Reynaertvossen

Rijhnen Training en Advies

ROC Amsterdam

ROMBIT

Ronde Tafel 13 Leiden

Ronde tafel 38 Marche

Ronde Tafel 59 Zelzate

Ronde tafel 61 Oudenaarde
Ronde Tafel 62 Geel

Ronde Tafel 68 Gent
Ronde Tafel 74 Ninove 
Ronde Tafel 80 Lokeren
Ronde Tafel 87 IRO Maldegem

Ronde Tafel 89 Waregem
Rovasta
Sanoma
Saybolt International BV
School "Samen voor beter" 

Searchresult

Shell International

Shell nederland
Sinners
Sion bvba
sport-events.be

Sputnik TV bvba
Stad Aalst 
Starbucks Coffee Company 

Stichting 8 windrichtingen
Stichting Idee

Storyme
STUDIO K
Synwork Consult
S.V. Gumbo Millennium

Table ronde 38 Marche
Team Academy

Testpeople

Terumo BTC
TNW

Talenter Training

Tapperij de Beurs 

TMC Group

Totems
Tracks en Travel
TV Oost
Twin Flame Foundation
Unicorn group
Universiteit Maastricht
Universiteit Erasmus Medisch Centrum
Universtair Medisch Centrum Groningen UMCG
Universtair Medisch Centrum Rotterdam UMCR
Universiteit VU Medisch Centrum Alzheimer
Uniglobe Special Travel
Unilever Nederland Foods
Uptime Technologies
Oud Scouts
Vanbreda Risk & Benefits
VanDerLande industries
Van Veen Advocaten
Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond
Veluwe-Events
't Ventieleke
Venturix
Vitaflo
Vitro Plus
Vrije Universiteit Brussel
Vrijwillige Brandweer
Wavumex
Wegrosan
Wijnfort Lent

WIK Jeugdorkest
Willemsen Isolatietechniek

Woest Zuid

Woongroep 's Heerenloo
Ynno

youSP

150206 LH sneeuw panorama.jpg